У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Dizel Show. Полтава

Dizel Show. Полтава
31 березня, 16:30, неділя
Полтава Палац дозвілля "Листопад"
Купити квитки Залишилось квитків: 507
31 березня, 19:00, неділя
Полтава Палац дозвілля "Листопад"
Купити квитки Залишилось квитків: 682

Про подію

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУР-2024 на підтримку ЗСУ!
 
"Дизель Шоу" оголошує новий Всеукраїнський тур 2024 на підтримку ЗСУ! Минулого року ми об'їздили майже всю країну, а цього року намагатимемося розширити географію концертів і благодійних виступів. Головна мета туру — підтримувати українців, підносити бойовий дух та допомагати нашим мужнім захисникам і захисницям! Розпочинаємо навесні — завершуємо наприкінці року у грудні! У Всеукраїнському турі 2024 ми завітаємо до міст, де нас чекають наші глядачі, які хочуть особисто зустрітися зі своїми улюбленими акторами, насолодитися найкращим українським гумором та підтримати ЗСУ. Ми не збираємо донати на концертах, ми не проводимо аукціони, ми передаємо в БО "Дизель Фонд" частину наших концертних зборів, тобто грошей від продажу квитків.
 
Завдяки своїм концертам команда "Дизель Шоу" передала минулого року більше 10 мільйонів гривень до БО "Дизель Фонд", який регулярно купує все необхідне для наших славних вояків! Цьогоріч ми продовжуємо свою гумористично-творчу діяльність, аби спрямовувати на фронт машини, амуніцію, дрони, тактичну медицину, утеплювачі та багато іншого. Дивлячись на рейтинг і попит нашого шоу, ми розуміємо, що нам треба бачитися ще частіше, а тому "Дизель" їде саме до вас!
 
У кожному місті на сцену вийде повний акторський склад: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Юлія Мотрук і Дмитро Танкович. На вас чекає нова унікальна програма, весела дружня атмосфера та найкращі жарти! Глядачі в турі бачать номери раніше ніж ті, хто дивиться "Дизель" на ТБ, платформах та діджитал-каналах.
 
Нагадуємо, кожен придбаний квиток — це донат! Частину коштів ми традиційно перераховуємо до БО "Дизель Фонд" на підтримку військових, які відважно боронять нашу землю!
 
Команда вже чекає на вас з усією родиною та компанією друзів! Разом крокуємо до перемоги! Побачимося саме у вашому місті на концертах "Дизель Шоу"!