У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Лускунчик

20 лютого 2022, 12:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Лускунчик – це нова музична казка від гоголівців до новорічних свят. Оригінальний сюжет Е.Гофмана, відлуння музики П.Чайковського, неймовірні образи у виконанні акторів театру та живий оркестр – це все родзинки нової вистави, що нагадає кожному про дитинство, додасть віри у дива та подарує неймовірні відчуття.
 
«Лускунчик» у полтавському театрі – це про хвилюючі мрії та їх втілення, про дитинство, але вже за крок від невідомої юності… Це час коли оживають ляльки, а іграшкова війна – це бажання виховати мужність.
 
Тут об'єднаються сни та реальність, світ дітей та дорослих. Але найголовніше – переможе добро і віра, що довкола нас багато людей, здатних прийти кожному на допомогу.
 
Казка відбувається під музичний супровід оркестру наживо.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Лускунчик відбудеться 20 лютого 2022, 12:00, неділя в Театр ім. Гоголя. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.