У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Jah Khalib

17 лютого 2022, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Jah Khalib у Полтаві! 
17 лютого 2022 року у ПД "Листопад" відбудеться великий концерт найчуттєвішого репера нашого часу!
 
Потужні хіп-хоп біти поєднані зі східними гарячими мотивами. Чоловіча чуттєва урбан-лірика, неповторна харизма, що захоплює глядача з перших секунд і перших звуків, та унікальний стиль - це Jah Khalib.
Голосно Бахтіяр Мамедов заявив про себе композицією "Если че я Баха", яка забезпечила йому міжнародну популярність.  Надалі кожен новий альбом - тільки зміцнює і розширює кордони популярності артиста. 
 
На піку росту визнання, Бахтіяр переїхав з Москви до Києва, де записав лонгплей "Выход в свет", у якому поділився своєю життєвою мудрістю із слухачем, розчарований тиском метушливого мегаполісу, пройшовши важкий період - він повернувся до віри, знайшов справжнє кохання, про яке співав і так щиро на нього чекав. 
 
Наступний альбом "Мудрець" віддзеркалює метаморфози долі автора - цей альбом історія життя артиста, він пронизаний його справжністю та відвертістю.
 
Відтепер кожен альбом - беззаперечний хіт, кожна нова пісня одразу набирає мільйони прослуховувань, кожен відчуває та пізнає себе у піснях цього молодого, але вже мудреця.
 
Автор і виконавець хітів «Лейла», «Медина», «Искал-нашёл», «Лиловая» підкорив серця мільйонів слухачів харизмою і глибоким
сенсом своєї чоловічої лірики. Його кліпи набирають мільйони переглядів, пісні розбирають на цитати, а концерти наповнені чуттєвістю і шаленою енергетикою!
 
На вас чекає незабутній хітовий вечір та нові треки, які приречені бути хітами!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Jah Khalib відбудеться 17 лютого 2022, 19:00, четвер в Палац дозвілля "Листопад". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.