У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ніндзяго ШОУ

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися за місцем придбання. Повернення електронних квитків буде здійснюватися на карту, з якої був придбаний квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "ніндзяго", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнене в електронному вигляді заяву (наприклад, в MS Word) і скан-копію ідентифікаційного коду.
Завантажити шаблон заяви


ШОУ «НІНЗЯГІ» вперше в Україні!
 
«Нінзягі» - це яскраве, веселе, інтерактивне Шоу для дітей!
 
Задовго до початку часів Перший Майстер Кружітцу створив світ Нінзяго за допомогою чотирьох видів Золотого зброї, настільки могутніх артефактів, що ніхто не міг контролювати силу всіх чотирьох одночасно. З цього і починається довга захоплююча історія, яка захопить і відкриє новий світ Нінзяго. Герої - завзяті нінзя завжди вміють знайти пригоди і повеселитися від душі.
На Шоу ви зможете не тільки повеселитися, пострибати, покричати, а також багато чому навчитися в світі Нінзяго!
 
Це шоу підкорить маленьких і великих глядачів реалістичними ростовими ляльками Нінзяго - Кай, Ллойд, Джей, Сенсей Ву і лиходій Гармадон, запаморочливими акробатичними трюками, яскравими надувними декораціями і веселими інтерактивними конкурсами.
 
«Нінзягі» - це видовище, яке ваша дитина запам'ятає надовго! Обов'язково приходьте на Шоу! Діти будуть в захваті!
 
Програма розрахована для дітей від 3-х до 10-ти років. Тривалість - 1 година. Малюкам до 4-х років вхід безкоштовний (в супроводі дорослого, без надання місця, дитина сидить на руках).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Ніндзяго ШОУ відбудеться 21 жовтня 2018, 12:00, неділя в ЦКД Полтавської міської територіальної громади (МБК). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.