У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Дивовижна вистава "Люблю Твої Спогади"

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Головна подія сезону!!! На численні прохання глядачів!!!
Гастролі театральної майстерні-студії Максима Голоскова
 
Після слова "любити" найсолодше слово на світі "допомагати".
Вільям Гібсон
 
Він і Вона. Скільки історій розказано на цю тему. Він і Вона. Все їхнє життя будувалася на коханні. Він і Вона створені одне для одного, дві половинки одного цілого, які, жили душа в душу щасливе життя. Вони могли б спокійно померти в один день. Але іноді доля розпоряджається інакше, і доводиться боротися за право нести своє щастя. Ця тонка, немов зіткана з повітря історія дуже схожа на психологічний аналіз стосунків чоловіка і жінки. Персонажі настільки беззахисні і зворушливі, що неможливо залишитися байдужим від щемливої серце історії. Це історія, яка може трапиться з кожним. Спектакль настільки динамічний, і наповнений життям, що Ви будете сміятися крізь сльози і просто відпочивати душею. Це більше ніж вистава! Ця історія - ціла доля, характер і життєва філософія. Дивовижна авторська вистава.
 
Двоє людей, два життя, два світи і тільки одне бажання - бути разом!
Історія кохання, створена на реальних подіях, підглянута в замкову щілину буття.
 
У виставі беруть участь чудові актори театру і кіно: Максим Голосков, Тетяна Волкова, Олександр Хомич, Ірина Медвєдєва, Дмитро Жданов, Ростислав Голуб...
 
Більше ніж вистава

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Дивовижна вистава "Люблю Твої Спогади" відбудеться 16 жовтня 2021, 19:00, субота в ЦКД Полтавської міської територіальної громади (МБК). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.