У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Про Федота ..."

8 жовтня 2019, 19:00, вівторок
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Режисер-постановник, Сценографія, художник по костюмах, пластика –
Олексій Клейменов
Художник по світлу – Сергій Земляний
Звукорежисер – Юлія Назаренко
Помічники режисера – Євгенія Каганович, Катерина Бородкіна
 
Вистава поставлена за найбільш відомим поетичним твором Леоніда Філатова " Про Федота-стрільця, удалого молодця»". Як і в поемі Філатова, так і в нашому поданні йдеться про типовою історії з будь-якої казки: могутній цар закохується в заміжню жінку Марусю-красуню дружину Федота-стрільця. Але Маруся відмовляє грозному цареві. І тоді цар вирішив позбутися Федота, відправивши його "туди, не знаю куди»" на перший погляд все дуже традиційно, але спектакль у нас поставлений в іншому ключі і вирішене дуже оригінально. На Сцені 6 красенів молодців-скоморохів, які перетворюються то в один персонаж, то в інший. Все надзвичайно сучасно і креативно, починаючи від оформлення і закінчуючи режисерсько-пластичним вирішенням.  
 
У виставі зайняті артисти: Вікторія Чепурна, Єгор Герасимов, Юрій Захаров, Валерій Зубчик, Олексій Клейменов, Олексій Кириченко, Влад Лебедєв

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Вистава "Про Федота ..." відбудеться 8 жовтня 2019, 19:00, вівторок в Театр ім. Гоголя. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.