У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ДахаБраха

11 лютого 2022, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Дорогі друзі! У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації та посиленням карантинних обмежень  змушені повідомити, що запланований концерти гурту «ДахаБраха» 19/11  в м. Полтава відбудеться 11/02 19:00 Полтава , Палац дозвілля "Листопад"
 
Всі квитки дійсні. Дякуємо за Ваше розуміння. Гурт ДахаБраха з нетерпінням чекає на зустріч. Всім доброго здоров’я і гарного настрою.
 
Чому варто піти на концерт ДахаБраха? 
1. Відвідати грандіозне live-шоу. 
2. Почути сучасну українську музику. 
3. На власні очі побачити неймовірний виступ. 
 
ДахаБраха стали справжнім музичним феноменом. Ви чули їхні пісні в саундтреку популярного американського серіалу"Фарго", в рекламі Девіда Бекхема - профільні ЗМІ охоче висвітлюють всі перемоги колективу на світовій сцені. Ще жодна група так філігранно і сучасно не розпоряджалася українським фольклором. Їх останні виступи довели, що жоден концертний зал не може вмістити всіх бажаючих, тому ..…….. 2022 року ДахаБраха влаштують грандіозне live-шоу! 
 
Прийшов час, коли українському слухачеві дістаються не тільки рефлексії на тему американських поп-мотивів, але й самодостатні колективи, серед яких ДахаБраха займають лідируючу позицію. Це нове слово в історії світової музики- ще ніхто так красиво і дзвінко не звертався до людської підсвідомості і не витягав назовні все найпрекрасніше, що є в українській культурній спадщині.
 
Колектив був створений у стінах театру "Дах", тому не дивно, що музиканти так добре тримаються на сцені, а кожна пісня обволікає автентикою української мелодії. Не пропустіть грандіозний музичний експеримент - це незабутня подія і один з головних концертів сезону 2022. 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

ДахаБраха відбудеться 11 лютого 2022, 19:00, п’ятниця в Палац дозвілля "Листопад". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.