У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Дискотека 80х

6 березня 2022, 19:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Дискотека 80х .Організатори-Юрій Бойко та Олег Година.
 
Хто радує, дивує і пестить жінок? Звичайно ж, чоловіки. Тому ми приготували жінкам сюрприз, і презентуємо чоловіче еротичне шоу Pride з Харкова-містер Флекс та містер Хамелеон. Призери та чемпіони европейських чемпіонатів з стриптизу та фітнесу! Обіцяємо, що буде цікаво та гаряче!!
 
Вас зустріне Wellcome drink від Вина Світу, у програмі - виступ вокального тріо "JAZZ-уні" та гімнастки на пілоні, хіти від 80 до 2000х від нашого ді джей ,подарунки від партнерів.
 
Традиційно на дискотеці- конкурс костюмів, адже тема вечірки-за мотивами світового кінобестселеру «Дехто любить гарячіше (В джазі лише дівчата)». Тобто дресс код -мода Америки 20-30х років 20 стт.
 
Ведучі вечірки-Юрій Бойко та Олег Година.
В залі працює фотограф та відеограф,облаштована тематична фотозона.
Фотозвіт ви зможете передивитись на сайті міста.
Вартість вхідного квитка 850 грн (сюди входять легкі закуски та напої)

Придбати квиток на Дискотека 80х можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Дискотека 80х відбудеться 6 березня 2022, 19:00, неділя в Кафе-бар "Європа". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.