У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

CELLOVECHNO BAND & CHAMBER ORCHESTRA

Продаж припинено
минула подія

Про подію

  

26 лютого CELLOVECHNO BAND об'єднується з КАМЕРНИМ ОРКЕСТРОМ Полтавської обласної філармонії.

CELLOVECHNO BAND - це електронно - акустичний інструментальний колектив, який поєднує сучасні тренди електронної музики з класичними традиціями академічних інструментів. 
 
На концерті глядачі та слухачі зможуть почути популярні у всьому світі хіти й авторську музику в інструментальній обробці, які набирають мільйони переглядів і прослуховувань на YouTube, Spotify та інших стрімінгових платформах.
 
Особливого звучання цим обробкам надасть КАМЕРНИЙ ОРКЕСТР Полтавської обласної філармонії, який буде ключовою фішкою заходу. 
 
Спеціальні гості:
 
Костянтин Лукинюк "Kostia Violin" - випускник Eastman School of Music в штаті Нью-Йорк по класу "Виконавство на Скрипці" у всесвітньо відомого скрипаля Олега Криси. Мультижанровий скрипаль, лауреат міжнародних конкурсів і лідер успішних музичних гуртів у США. Костянтин виступає на міжнародних сценах в Америці, Канаді, Коста Ріці, Франції, Чехії, Румунії та України. 
 
Ярослав Терновський, художник, експериментатор, чия техніка художньої імпровізації дивує навіть найвибагливіших критиків. Засновник Арт-центру ZELO, кількох мистецьких напрямків, міжнародний галерист та арт-куратор, Ярослав здивує Вас своїм приголомшливим шоу-перфомансом, якого ви ще не бачили. Автор більше 1000 творів, які знаходяться у приватних та державних колекціях більше 10 країн світу, також продемонструє свою виставку живопису про нашу рідну Полтаву.
 
Філософія проєкту CELLOVECHNO BAND спрямована на те, щоб за допомогою музики та мотивації зруйнувати стереотипи та шаблони, які заважають розвитку потенціалу людини та суспільства в цілому.
 
Музика – це потужний інструмент впливу на свідомість, за допомогою якого можна спрямовувати людей і змінювати світ.  
 
На культурі має будуватися суспільство!
 
Тільки об'єднавшись, можна досягти бажаного результату і залучити нову аудиторію.
 
Благодійність — іще один ключовий інструмент розвитку.  
 
Допомагаючи іншим – ти допомагаєш собі!
 
Частину коштів від продажу квитків ми спрямуємо на перевидання книги Бориса Тристанова «Провінційний Архітектор» про Лева Вайнгорта — архітектора, який відбудовував Полтаву наприкінці Другої світової війни та після неї.
 
Перед початком концерту наші гості зможуть насолодитись прекрасним вином та скуштувати чудові сири від наших партнерів. 
 
Чекаємо на вас з нетерпінням 26 лютого о 18:00 у новому залі Полтавської філармонії на кращому концерті початку 2022 року. Буде КАЙФ 🤟😎.

Придбати квиток на CELLOVECHNO BAND & CHAMBER ORCHESTRA можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

CELLOVECHNO BAND & CHAMBER ORCHESTRA відбудеться 26 лютого 2022, 18:00, субота в Полтавська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.