Концерт "300 лет украинской скрипичной музыке"

29 октября 2024, 18:00, вторник
В продаже осталось 97 билетов
Перейти к выбору билетов  
Видеоинструкция заказа
Цена: от 160 грн
Бронь На кассу
72
часа

О событии

Запрошуємо 29 жовтня на концерт "300 років української скрипкової  музики" в рамках спільного проєкту "Мистецтво на противагу війні" Харківського національного університету мистецтв ім. І.П.Котляревського та Полтавської обласної філармонії.
 
Ідея концерту - через твори, які спеціально підібрані та презентують українську скрипкову та фортепіанну творчість різних історичних періодів рефлексувати над коріннями нашої ментальності, засадами бойового духу, хорошої впертості та вміння рухатись вперед, відроджуватись та мобілізувати всі сили духу тоді, коли це стає потрібним. Концепт увиразнений у назві і містить декілька сенсів. Наша ГЕНетика плекається духом свободи. Ми - ГЕНЕРАЦІЯ, яка дивиться у майбутнє. Тому саме наше прагнення Перемоги й надає можливість постійно відновлюватись, не дивлячись на великі історичні виклики. Формат концерту – поєднання  музики й слова - націлений на емоційний інтелект слухача.
 
У програмі - твори українських композиторів М.Лисенка, М.Березовського, М.Скорика, В.Гомоляки, Ф.Якименка, С.Борткевича, А.Солтиса, В.Косенка, Д.Клебанова, В.Сильвестрова, Л.Колодуба, Д.Малого. 
 
Виконавці - музиканти Харкова, відомі в Україні скрипаль Ігор Чернявський та піаніст й органіст Станіслав Калінін. 
Разом ними підготовлено більше 100 програм, зокрема – декілька нових створено під час воєнного стану та презентовано для різних аудиторій у містах України. Особливо цінною є творча волонтерська діяльність для громади Харкова. 
 
Рефлексія та слово в концерті – Юлія Ніколаєвська, докторка мистецтвознавства, професорка Харківського національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського, авторка та організаторка просвітницьких проєктів, концертів підтримки, арттерапевтичних заходів для родин переселенців.

Купить билет на Концерт "300 лет украинской скрипичной музыке" можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Полтава.

Концерт "300 лет украинской скрипичной музыке" состоится 29 октября 2024, 18:00, вторник в Полтавская областная филармония. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.

Хотите посетить это событие?

Намекните об этом близкому человеку
Заполняйте поля и жмите "отправить"