У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедия "Отель Беверли - Хиллз"

24 квітня 2017, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ПРЕМЬЕРА ! Лірична комедія "Готель "Беверли-Хиллз" за мотивами п'єс Нила Саймона.

У ролях: Олексій Богданович, Катерина Обушок, Наталія Васько, Тетяна Аркушенко.

Режисер-постановник Ірина Зильберман.
Художник-постановник Наталія Клисенко.

Спектакль в двох діях з антрактом.

Дія спектаклю відбувається в номері готелю "Беверли Хиллз" в Лос Анжелесе.
Три новели, що розповідають про долі трьох подружніх пар в різний час, що зупиняються в цьому номері. Три блискучі психологічні раути.

У першій частині в поєдинок вступає колишнє подружжя. Вона - редактор нью-йоркського тижневика, жовчна і ділова, він - розслабленийкаліфорнійський сценарист .Але у них спільна сімнадцятилітня дочка, яка вирішує, що вона хоче жити з батьком.

Історія другої пари : вона - англійська актриса, що прилетіла на церемонію вручення Оскара, він - супроводжуючий її чоловік, соліднийЛондонський антиквар, що втрачає, як їй здається до неї інтерес.

Третя історія - стовідсотковий фарс. Доброчесна єврейська пара плюс повія в його ліжку.

Але як би не були разны сюжетні лінії - усі вони про любов . Творці спектаклю мовою комедії говорять про дуже серйозні речі. У жартівливійформі відстоюють головні людські цінності.

Придбати квиток на Комедия "Отель Беверли - Хиллз" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Комедия "Отель Беверли - Хиллз" відбудеться 24 квітня 2017, 19:00, понеділок в Театр ім. Гоголя. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.