Концерт "До Дня Державності України"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Запрошуємо вас на захоплюючий концерт, який відбудеться 28 липня у дворику Полтавської обласної філармонії. Ця подія присвячена величному Дню Державності України викличе у вас неймовірну палітру почуттів і запам'ятається надовго!
 
На сцені вас зустрінуть незрівнянні тріо бандуристок "Вишиванка", які володіють витонченим виконавством та здатністю передати всю глибину українського народного духу через звуки своїх інструментів.
 
Також у концерті виступить квартет "Зарево" ‒ вражаючий ансамбль, що здатен перетворити звичайний момент у незабутню подорож музичним світом. Їх гармонія звучання голосів здатна зачарувати кожного слухача.
 
Не можна також пропустити виступ солістів філармонії, які своїм талантом викличуть у вас гаму емоцій. Вони порадують вас неперевершеними голосами та розкриють усю красу української пісні.
 
Будьте готові до захоплюючих виступів, які даруватимуть вам радість, натхнення та віру в нашу Перемогу!
 
Не пропустіть неперевершену можливість насолодитися чарівними звуками української музики та відсвяткувати День Державності разом із нами. 
Забронюйте квитки вже сьогодні та переконайтеся, що ваші враження будуть незабутніми!

Придбати квиток на Концерт "До Дня Державності України" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Концерт "До Дня Державності України" відбудеться 28 липня 2023, 19:30, п’ятниця в Дворик Полтавської обласної філармонії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.