Концерт-посвята «Я в серці маю те, що не вмирає»

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 21 ЛЮТОГО 2024 18:00 НА 19 БЕРЕЗНЯ 2024 12:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Напередодні дня народження Лесі Українки відвідайте концерт-посвяту великій письменниці, поетці, фольклористці, громадській діячці  «Я В СЕРЦІ МАЮ ТЕ, ЩО НЕ ВМИРАЄ». Уся її творчість  пронизана мотивами волі, боротьби, служіння високій меті. Без неї неможливо уявити українську культуру.
 
Вона навіки прославила рідну Україну, яку так любила, для якої жила, за яку боролася своїм пломенистим словом. Сподіваємося, що ви дізнаєтеся багато цікавого про життя і творчість видатної українки, якщо завітаєте до нас 19 березня о 12:00.
 
Твори Лесі Українки прозвучать у виконанні великої шанувальниці її творчості лауреатки всеукраїнських та міжнародних конкурсів читців Катерини ЮРЧЕНКО. Українські пісні доповнять і прикрасять цей вечір за допомогою провідного колективу обласної філармонії ПІСЕННО-ТАНЦЮВАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ «ПОЛТАВА».
 
Програму представляє – Олександр Сергієнко. Режисер-постановник – Світлана Кравченко.
 
ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС!

Придбати квиток на Концерт-посвята «Я в серці маю те, що не вмирає» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Полтава.

Концерт-посвята «Я в серці маю те, що не вмирає» відбудеться 19 березня 2024, 12:00, вівторок в Полтавська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.